سفر با طعم گیلان
سفر یکی از آرامش بخش ترین عناصر زندگی است
سفر رفتن یکی از لازمه های زندگیست، روانشناسان معتقدند که سفر شور و هیجانی دارد که خود باعث بهبود کیفیت زندگی می شود و امید به زندگی را افزایش خواهد داد بخصوص در جوامع امروزی که سراسر از تنش ها و درگیری های روزانه است و زندگی صنعتی ما را فراگرفته است که شاید کمتر فرصت استراحت یا مسافرت داشته باشیم.
متخصصان بر این باورند که اگر شخصی از منطقه ی راحتی خود خارج شود، ذهنش خلاق تر می گردد. برای توسعه ی ارتباطات عصبی جدید که تفکر خلاق را فعال می کند، باید سفر کنید و اماکن جدید را کشف کنید و سبک زندگی روزمره تان را تغییر دهید. دست یابی به خلاقیت ذهن از دیگر فواید سفر است.
شناخت جهان هستی و محیط پیرامون بدون سفر کردن اصلا معنی ندارد.
اینجا یکی از بکرترین نقاط گیلان است، هرچند سدی دست ساز انسان دلیل این زیبایی است اما خوشبختانه اینبار با مدیریت درست توانسته اند یک اکوسیستم جدید را ایجاد نمایند که حضور کمرنگ تر انسان ها کمتر باعث تخریب آن خواهد شد.
پارس جئوگرافیک از بدو تولد تا بحال، تمام فعالیت هایش با سفر کردن ترکیب شده و برای تولید فیلم و عکس و هر محتوایی نیاز به سفر داشته است.
سفر کردن برای هر انسانس لازم است تا بتواند افکار خودش را متمرکز نماید و برای اهداف و مشغله های زندگی شهری اش برنامه ریزی بهتری انجام دهد.
این اثرات ممکن است بر وضعیت و رفتار هواشناسی، زیست شناسی، فرهنگ، آثار باستانی و غیره تأثیر گذاشته و به شدت موجب تغییر و پیچیدگی آن شود. در نتیجه لازم است که با در نظر گرفتن اثرات مثبت، معایب و مشکلات و آثار منفی، هر سازه ای را به منظور حفظ توسعه پایدار مورد بررسی و مطالعه قرار داد. متاسفانه در اغلب سدهای موجود، مباحث پیرامون آثار زیست محیطی نقش بسیار کم و محدودی در طراحی و عملکرد ایفا می کند. هر چند که در سه دهه اخیر افزایش آگاهی در رابطه با آثار زیست محیطی سدها منجر به شناسایی اهمیت مدیریت زیست محیطی منابع آبی شده است. در نتیجه، تلاش مضاعفی برای توسعه دیدگاه ها با آثار زیست محیطی کمتر در پروژه های سد سازی در حال انجام است هر چند که تجربه نشان داده است که موفقیت در توسعه معیارها و اندازه گیری های انجام شده، به شدت متغییر و غیرقابل اعتماد است.
البته که حفاظت از محیط زیست نیازمند مطالعه و تحقیق مداوم تر ی است و ما در اینجا قصد نداریم بیشتر از این به این موضوع ادامه دهیم، اما بد نیست بدانید برای تعامل هر چه بهتر انسان با طبیعت ما سفر می کنیم تا مناطقی را که نیاز به حمایت بیشتری دارند بشناسیم و با تهیه ی اطلاعات برای بهبود شرایط آن برنامه ریزی می نماییم.
تیم سفر پارس جئوگرافیک در سفرهایش علاوه بر جمع آوری اطلاعات، با تولید محتوای فیلم و عکس می کوشد تا مقاصد سفر را بهتر معرفی نماید.
سد آیت اله بهجت در استان گیلان، و در شمال بلند ترین کوه گیلان، درفک، در منطقه ای به نام شهر بیجار از توابع امامزاده هاشم واقع است؛ با احداث این سد اکوسیستمی جدید در این منطقه شکل گرفته که تاثیرات جالبی در حضور جانوارن، حشرات، پرندگان، و آبزیان آن داشته است.
جالب است بدانیم در آن طرف سد روستایی است که با احداث سد، ساکنانش برای رفت آمد از قایق استفاده می کنند. حضور سد حتی در شیوهی زندگی مردم آن منطقه نیز تاثیر گذار بوده است.
اگر شما هم به این منطقه سفر کرده اید تجربیات و اطلاعات تان را با ما به اشتراک بگذارید.